Hello Wold 2

55e4efc5

05-170

„Oamenii in general se considera destepti, speciali si cu multa experienta de viata; acestia indraznesc sa „combata” tot ceea ce postezi in mediul online, desi n-au expertiza necesara (ca sa ma exprim elegant!), dar au mult tupeu si nu duc lipsa de imfatuare!”(Elena Niculescu-Export & Import Business Consultant, Online Communication Specialist)Introdu un text asociat

step0004 (14)1qr882
step0002-57

”În fiecare zi sunt recunoscătoare nopților ce se transformă în dimineți, prietenilor ce devin familie, și viselor ce se transformă în realitate.”

Hai sa ne amuzam un pic, sa facem un test :
Alegeți floarea  pe care aţi dori s-o primiți în dar!

FLOAREA N1

Feminitatea ta întotdeauna se manifestă intens şi atrage atenţia. Oriunde vei apărea, vei fi subiectul discuției și vei atrage multe priviri. Bărbații te admiră sincer, iar femeile te invidiază, însă nu te preocupă părerile şi notele altora. Îţi cunoști prețul şi ţii cont doar de părerea unui cerc restrâns de persoane.

Ţi-e greu să ai încredere în alţi oameni, dar dacă vei avea, atunci vei fi capabilă să întorci munții pentru această persoană. Dacă însă nu-ţi va justifica încrederea, nu o vei ierta niciodată.

Arăți excelent atât în fuste cât şi în pantaloni. Chiar dacă preferi rujul în nuanțe mai puţin intense – roșu aprins e culoarea ta!

FLOAREA N2

Eşti o fetiţă drăguţă, romantică, gingașă – idealul tuturor bărbaţilor. Le permiţi uşor să te curteze, să-ţi ofere cadouri şi alte semne de atenţie.

Îi cucerești pe toţi cu sinceritatea ta. Femeile încearcă să se împrietenească cu tine, iar bărbaţii să-ţi câştige încrederea. Întotdeauna ştii ce-ţi doreşti, obţii totul.

Arăţi extraordinar în rochii, bluze, dantelă și flori mici. Nuanțele gingașe ale îmbrăcămintei îţi acoperă farmecul.

FLOAREA N3

Ai atât de multe calități pozitive, încât e greu să alegi una de bază. Eşti onestă, sinceră, modestă, o persoană care ştie să susțină în minutele grele.

Rezişti cu stoicism încercărilor vieţii şi cu credinţă în suflet treci peste cele mai grele situaţii. Orice bărbat viseză să se căsătorească cu o femeie ca tine. Ai grijă să arăţi întotdeauna bine, poți crea confort în casă, fidelă şi modestă…Ce-şi mai pot dori bărbaţii.

Doar că Femeile-Muşeţel nu au noroc să întâlnească din prima acel bărbat unic, de obicei dau greş cu prima iubire.

E nevoie să aștepți puţin şi neapărat se va găsi acel, care te va aprecia pe măsură. Deşi eşti o persoană foarte puternică, oricum ai nevoie de grija unui bărbat.

Arăţi extraordinar în alb şi negru, prea multe culori în îmbrăcăminte pot distrage atenția de la tine însăși….iar tu eşti atât de frumoasă.

FLOAREA N4

Eşti o persoană pozitivă, plină de energie, un soare – iată cuvintele care le vei auzi cel mai des despre tine. Zâmbetul tău poate topi inima celui mai rece bărbat.

Adori atenția bărbaţilor, deseori ai relaţii de prietenie cu ei. Însă aceasta prietenie se poate termina cu dragoste.

Fascinezi bărbații, însă foarte rar îi lași să se apropie. Doar acel care a reușit să se apropie de tine, va obține cea mai bună femeie şi ultima iubire.

Iubești să experimentezi cu exteriorul şi faci corect! Ţi se potrivesc de minune ținutele, coafura şi cosmetica extravagantă.

FLOAREA N5

 

Probabil încă din copilărie ştii cât eşti de frumoasă. Când mama se plimba cu tine mică şi auzea complimente despre frumusețea ta de la oamenii necunoscuți.

Probabil ea te-a învățat să apreciezi oamenii, nu după exterior, ci după calitățile interioare. Știi să observi ce ascund oamenii, nimeni nu scapă de privirea ta. Multe din prietenele tale vin la tine după sfaturi, ca la psiholog.

Desigur, bărbații te adoră, însă tu eşti cea care va alege viitorul soţ. Cu un al șaselea simţ îl alegi din mulţime.

Eşti femeia care adoră să se îmbrace scump chiar şi cu un buget modest. Îţi merge bine aurul, poartă-l cât mai des, pentru că îţi aduce noroc.

FLOAREA N6

Eşti o femeie neobișnuită. În tine se combina 2 calități opuse: gheaţă şi flacără. Cu exteriorul calm şi rece, în tine mișună pasiuni arzătoare, iar bărbatul care va putea descoperi aceasta va fi cu adevărat fericit şi te va face fericită.

Ai o răbdare de fier, dar dacă cineva te-a provocat extrem, vei distruge totul în calea ta.

Atragi bărbații, însă deseori nici nu conștientizezi aceasta. Adevărul e ca bărbații îţi văd masca exterioară şi nu se decid să se apropie.

Ai cei mai frumoși ochi, ei vrăjesc, ai vrea să te îneci în ei, ca în mare.

Tu ce parere ai? Lasa 

raspunsul tau in rubrica de comentarii.

Gândurile noastre au putere. Ceea ce gândim se transformă în realitate.

Nu mai spune niciodată aceste 12 fraze dacă vrei să-ți fie bine

 

Orice spunem are efect asupra subconștientului și ne afectează subtil percepția despre viață. De exemplu, o gândire pozitivă îți schimbă atitudinea la muncă, făcându-ți treaba mai ușoară și mai plăcută. Acest lucru este valabil pentru orice aspect al vieții.

Ai în continuare o listă cu cele mai uzuale expresii, pe care le folosim zilnic, fără a realiza și ne strică viața. Așadar, nu mai folosi niciodată următoarele cuvinte:

1. Trebuie

În loc de acest cuvânt poți spune: „ar fi frumos să…” sau „voi fi mai fericită dacă…”. Fă doar ceea ce îți place, deoarece viața îți aparține și nimeni nu datorează nimănui nimic.

2. E vina mea

Transformă experiențele neplăcute sau nereușitele în ceva pozitiv prin a spune despre ele că: „a fost o nouă experiență”, pentru că nu există legi scrise, care să te acuze de anumite situații din viață și nimeni nu poate spune cu certitudine ce este bine și ce este rău. Nu există probleme sau greșeli, ci doar experiențe, pe care dacă le folosești corect vor deveni ceva pozitiv. Bineînțeles, dacă ai încălcat cumva legea scrisă a vreunei tări și ai făcut o ilegalitate, cel mai bine este să îți recunoști vina, în loc să fie altcineva condamnat în locul tău.

3. Îmi pare rău

Această expresie poate fi înlocuită cu ”sunt de acord cu tine”sau „îți simt durerea”. Să-ți fie milă de cineva sau să-ți pară rău umilește fie persoana respectivă fie pe tine. Nu te pune mai prejos decât ceilalți, ca să nu devii o victimă. Dacă simți ceva pentru aproapele tău încearcă să-l ajuți cu mai mult decât o vorbă.

4. Nu pot

Nu există „nu pot” ci doar „vreu și pot”. Chiar dacă pare incredibil, este atât de simplu. În anumite situații îți pot lipsi abilitățile de a face un lucru, dar vei găsi pe cineva care să te ajute indiferent ce ar fi, deci orice este posibil.

5. O să încerc sau o sa fac tot posibilul

Prima opțiune te scutește de orice responsabilitate, indiferent de rezultat, iar cu a doua te pui singură sub semnul întrebării. Fii foarte clară și fermă în ceea ce spui și faci, deci înlocuiește aceste cuvinte cu greșeli transformate în experiență și devino în fiecare zi mai bună. Pune-te pe treabă și spune de acum încolo: „voi face...”.

6. Nu am timp

Nu refuza din start ceva, mai degrabă gândește-te ce poți face apoi eventual zi „O sa fac mai târziu”, asta doar în cazul în care într-adevăr ai momentan alte treburi mai importante. Dacă în programul tău nu îl poți include pe un prieten, atunci propune-i să vă vedeți altă dată. Fă ordine în viața ta și prioritizează, pentru a putea împărți timpul în cel mai eficient mod.

7. Sunt obosită

Sunt obosită” este o expresie negativă și arată cu adevărat oboseala, dar se transformă foarte ușor în ”am nevoie de odihnă”, care exprimă pozitivism și recunoștință. Schimbă cuvintele pentru cel puțin o săptămână și vei vedea cum evoluezi.

8. Nu merit

Merit orice” sunt cuvintele care ar trebui să te însoțească pretutindeni. Lasă orice vină ai avea deoparte, pentru că ești frumoasă în felul tău chiar dacă cineva crede altceva. Meriți absolut tot ceea ce îți trece prin cale, chiar dacă o profesoară bătrână ți-a spus altceva când erai mică. Crede că meriți tot ce e mai bun și viața ți se va schimba treptat.

9. Nu îmi permit

E bine să fii întotdeauna pregătită pentru orice. Această frază apare, de obicei, când salariul întârzie să apară, dar dacă o folosești te limitezi și mai mult. Așa te faci să crezi că nu vei obține niciodată acel lucru, însă dacă ești pregătită și vrei să obții mai mult, atunci profită de șansele care ți se oferă.

10. Nu pot trăi fără el

Pare dificil să treci peste o despărțire sau să iubești în secret, dar spune mai degrabă „vreau să fiu cu persoana respectivă”, pentru că toată lumea sau aproape toată lumea poate mânca, respira și oricine se poate bucura de viață fără cineva anume. Cel mai important este să-ți dorești să fii cu el pentru persoana care este, nu pentru o nevoie egoistă și închipuită de-ale tale. Nevoia de ceva sau cineva ne face să fim nefericiți și dependenți, pe când dorința ne face mai puternici și ne dă inspirație.

11. Totul este greșit

Încearcă să te gândești că poți rezolva orice, pentru că altfel nu te vei mai putea bucura de lucrurile mici precum vremea de afară, o prietenă bună, faptul că ți-a venit autobuzul sau că afară ciripesc păsărelele. Privește obiectiv una dintre zilele tale și vei vedea că ai un acoperiș deasupra capului, că ai mâncare în frigider, un copil ți-a zâmbit sincer pe stradă, un cuplu se sărută așa cum făceai și tu la prima întâlnire și câte și mai câte. Vor exista mereu experiențe negative, dar și momente plăcute, așa că privește partea bună a lucrurilor, deoarece întotdeauna există așa ceva.

12. Fac bine

Aceste cuvinte au un înțeles cam ambiguu, sună chiar undeva între „mi-e indiferent” și „nu-i treaba ta”. Indicat ar fi să-ți schimbi atitudinea către viața și dacă cineva te întreabă „ce mai faci” să răspunzi sincer, cu ce făceai efectiv în acel moment și cum te simți de fapt. Așa că poți spune mai degrabă „sunt bine” dacă într-adevăr te simți în regulă, dar să zicem că nu ai chef de vorbă în momentul respectiv. Sursa:feminis.ro

 

 

13327428_507773842766459_4236182834924097093_n

1.954 comentarii (+add yours?)

  1. Aliosa
    iun. 23, 2017 @ 08:56:09

    Weekend Frumos întregii familiii , Anda 🙂
    ca și Prestația celebrului tenor ANDREA BOCELLI
    de aseară din Piața Constituției ! 🙂

    Aliosa 🙂

    Apreciază

    Răspunde

    • Beta
      iun. 23, 2017 @ 12:21:51

      Multumesc frumos Aliosa, la fel iti doresc sa ai si tu. Concertul a fost f.frumos, nici nu se putea altfel cu un asa mare tenor. L-a avut alaturi si pe Gheorghe Zamfir care impreuna cu el au facut un concert unic ❤

      Apreciază

      Răspunde

  2. Beta
    iun. 23, 2017 @ 12:14:50

     photo ob_6534ac_bonne-fin-de-semaine-canards-jaunes-en-ligne-med.gif
     photo ctaGRFIDRZtGWqVNxpxl_1.gif

    Pentru horoscop :

    Enjoy 10

    Apreciază

    Răspunde

  3. Beta
    iun. 23, 2017 @ 12:26:58

    Da dar ocultii vor sa ne faca sa ajungem iar in perioada trocului numai ca acum nu stiu cu ce se va face acest troc cred ca vor asista la cum ne vom zbate intre viata-si-moarte, sunt sadici nenorocitii astia. Multumesc pentru Corina, baiatului meu i-a placut tare mult de ea cand era adolescent acum are alte iubiri….. ha, ha, ha.
     photo Have-A-Happy-Weekend-Wine-Glass-Graphic.gif

    Apreciază

    Răspunde

  4. Aliosa
    iun. 23, 2017 @ 18:26:03

    Așa sunt toți BĂIEȚII ! 🙂
    Și al meu are acum alte IUBIRI …………..
    Fie ca în această noapte să simți din plin MAGIA
    SÂNZIENELOR ( Dragaica)

    iar sfîrșitul de săptămână să-ți găsească toată FAMILIA sănătoasă și voioasă ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Apreciază

    Răspunde

  5. Aliosa
    iun. 24, 2017 @ 08:08:10

    Fie ca Nașterea Sfântului IOAN Botezătorul

    să-ți aducă-n casă, bucurie, veselie, împliniri și sănătate ! 🙂
    Aliosa 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Betasare's Blog on WordPress.com