MA BUCURA VIZITA TA ! urmatoarea pagina (1)


step0004 (14)a32bd371cd343d8f18e3b681fad79807

Te privesc, te simt… Tu, călător, pe pagina vieți mele, îti lași secunda unei clipe, privindu-mă, citindu-mă, simțindu- mă, trăindu-mă cu intensitatea sufletului tău frumos! Mă înclin în fața ta, mulțumindu-ţi …cu gândul, cu sufletul, cu inima!
Cu iubire și respect

Toate persoanele pe care le întâlneşti reflectă un aspect al propriei tale fiinţe
images (1)

Tot ceea ce vezi încearcă să-ţi arate cine eşti cu adevărat, că o oglindă. Această teorie nu e uşor de acceptat. Deşi nu e complicată, e dificil de pus în practică fiindcă orgoliul nostru se simte profund lezat, mai ales dacă ceea ce observăm ne deranjează. Şi chiar atunci când admirăm pe cineva, uneori e greu să acceptăm ca nu suntem o persoană atât de deosebită, că suntem într-adevăr imaginea celui pe care-l privim. Ce vezi în jurul tău? Cum îi vezi pe oamenii alături de care trăieşti? Cum îi vezi pe cei cu care lucrezi? Cum îi vezi pe oameni în general, pe stradă sau la cumpărături? Tot ceea ce priveşti te reflectă pe tine.

Dacă ai folosi această teorie a oglinzii măcar câteva momente în fiecare zi, în viaţa ta s-ar produce o schimbare importantă. Să presupunem că, pentru a fi ajutat să te cunoşti, să evoluezi şi să te vezi cu adevărat, ai fost înconjurat cu oglinzi. Oriunde mergi, orice faci, te poţi observa continuu într-o oglindă. În loc să vezi persoane agresive, oameni care te deranjează sau fiinţe extraordinare, înlocuieşte-le cu o oglindă şi viaţa ta va lua un curs complet nou. Când te priveşti în oglinda din baie, e destul de clar că persoana la care te uiţi eşti tu. Indiferent dacă ai o faţă încruntată sau radioasă, veselă sau tristă, catifelată sau plină de coşuri, ştii foarte bine că este vorba despre tine. Dacă nu-ţi place imaginea pe care o vezi, nu te superi pe oglindă, nu-i aşa? Exact acelaşi lucru se întâmplă în viaţa ta: toate persoanele pe care le întâlneşti reflectă un aspect al propriei tale fiinţe.

Te deranjează dacă un alt automobilist care, după tine, conduce mizerabil. Îţi taie calea? Care e prima ta reacţie? Te înfurii, o judeci pe persoana respectivă, o critici? În caz afirmativ, data viitoare când ţi se întâmplă acelaşi lucru procedează în felul următor: după primele momente de teamă, încearcă să-ţi dai seama ce te-a deranjat în comportamentul celuilalt. Faptul că mergea prea repede? Lipsa de respect? Neatenţia? Dacă simţi că e vorba de o lipsă de respect sau de atenţie, întreabă-te în ce situaţie din viaţa ta manifeşti lipsa de respect sau de atenţie faţă de cineva. Încearcă să descoperi când vrei să le impui altora propriile tale idei, să schimbi modul de viaţă al celorlalţi etc., fie că e vorba de partenerul de viaţă, de copii sau de colegii de serviciiu.

Te deranjează să vezi pe cineva cu o situaţie mai bună decât tine? Simţi o oarecare invidie sau gelozie faţă de cineva care are o casă mai frumoasă decât a ta, haine mai elegante, o slujbă mai bună, un salariu mai mare sau un titlu mai impozant? Mai ales dacă ai impresia că munceşti mai mult decât persoana respectivă şi crezi că meriţi cel puţin cât ea? În acest caz, probabil că îţi doreşti mult toate acele lucruri. Dar cine te împiedică să le obţii? Nimeni altcineva decât tu. Sentimentul că nu le meriţi, gândul că nu e bine să fii bogat, că oamenii înstăriţi sunt nişte hoţi şi aşa mai departe, blochează realizarea lor. Indiferent de motive, tu ai decis, într-un moment sau altul din viaţa ta, că nu meriţi acele lucruri frumoase – şi acesta este singurul motiv pentru care nu le ai!

Să presupunem că observi pe cineva care mănâncă prea mult, care bea în exces, care nu se poate controla şi aceasta te înfurie. Observă ce anume te tulbură. Lipsa de control? Dependenţa? Dacă e vorba de lipsa de control, eşti pe cale să-ţi dai seama că tu însăţi, în anumite momente, nu-ţi poţi stăpâni simţurile şi nu-ţi place acest comportament. De multe ori în viaţă, fiindcă nu vrei să te vezi şi să te accepţi aşa cum eşti, vei încerca să te controlezi, să te împiedici de a mânca sau de a-ţi safisface simţurile. În cazul acestui tip de control, când în sinea ta îţi doreşti un lucru, dar acţionezi contra dorinţei tale, apare o tensiune şi, într-un moment sau altul, totul sfârşeşte prin a exploda. Atunci apar bolile sau problemele ca alcoolismul, bulimia sau obsesiile sexuale.

Dacă încerci să-ţi controlezi viaţa în mod excesiv, unul dintre simţurile tale se va deregla complet. Important este să înveţi să te stăpâneşti. Dar cum ajungi să devii propriul tău stăpân? În primul rând, acceptând că în prezent se întâmplă să-ţi pierzi stăpânirea de sine şi aceasta nu înseamnă că eşti o persoană “rea”. Recunoaşte că nu ai intenţia să fii astfel toată viaţa, chiar dacă acum nu ai puterea să ţii lucrurile sub control. Trebuie să te accepţi în întregime şi să-ţi permiţi că, uneori, să-ţi pierzi autocontrolul. Oricum, tu eşti singura care plăteşte un preţ. Astfel, vei înceta să te judeci şi să-i judeci pe ceilalţi şi, treptat, vei ajunge să-ţi rezolvi problema, indiferent de natura acesteia.

Când cineva nu este propriul său stăpân, atunci el nu este în contact cu adevărata sa putere, puterea de a-şi crea propria viaţă. Majoritatea oamenilor se confruntă cu diferite grade de dependenţa, mai mari sau mai mici. Foarte puţini sunt cei care nu aşteaptă nimic de la ceva sau cineva pentru a fi fericiţi. Învăţând să ne stăpânim, să ne cunoaştem mai bine, ne vom elibera treptat de toate dependentele.

Felul în care te vezi pe tine este ceea ce proiectezi asupra celorlalţi.Străduieşte-te să vezi frumuseţea pretutindeni în jurul tău! Aceasta îţi va influenţa întreaga viaţă, deoarece frumuseţea este nevoia cea mai importantă a corpului emoţional. Cu cât vei vedea mai multă frumuseţe în tine şi în jurul tău, cu atât viaţa ta va deveni mai frumoasă. Depinde numai de tine să te înconjori cu frumuseţe!

Viaţa ta se poate schimba dintr-un moment într-altul în funcţie de ceea ce alegi să vezi. Nimeni nu te poate face să percepi lucrurile, oamenii sau situaţiile altfel decât o vrei tu. Bineînţeles, ceilalţi te pot influenţa, dar ţie îţi revine decizia finală. Aceasta reprezintă puterea de a-ţi crea propria viaţă. Este o putere extraordinară: aceea de a vedea pretutindeni frumuseţea. Spiritul tău conştient şi subconştient se hrăneşte cu ceea ce percep simţurile tale. Tot ce citeşti, tot ce captezi cu ochii constituie o hrană pentru spirit. Tu decizi dacă această hrană îl îmbogăţeşte sau îl îmbolnăveşte.

Lise Bourbeau – Ştii cine eşti?
imagesimages (2)

Intelesul-cuvintelor-Tatal-Nostru13776027_1807657256113936_2839830230210004342_n15036574_1232075436889562_9174211526969016901_n
H
ai sa ne jucam :h9jlkgw2

Acest test de personalitate va dezvălui ceea ce subconștientul tău are de spus despre tine!

Ochii sunt oglinda sufletului, prin ei putem vizualiza realitatea, însă oamenii pot vedea diferit realitatea înconjurătoare. Cu toții suntem creatorii realității, de aceea vedem lucrurile diferit!

În psihologie, subconștientul este parte a conștiinței.

Termenul de „subconștient” provine din franceză „subconscient”, numit de psihologul Pierre Janet, care susținea că mintea conștientă are un efect puternic asupra gândirii umane, el numind-o subconștiință.

Funcția subconștientului este aceea de a depozita informații. Subconștientul mai poate fi perceput și sub forma unui program de „masterat” a ființei umane.

Subconștientul este asemeni unei bănci a memoriei, cu o capacitate de depozitare virtuală nelimitată. Stochează în permanență fiecare lucru care se petrece cu tine.

Până la vârsta de 21 de ani ai depozitat deja de peste 100 de ori conținutul Enciclopediei Britanice. Destulă informație, nu?

Deci, dacă vrei ca acest test să funcționeze, trebuie să te înarmezi cu o doză mare de sinceritate. Ești pregătit?

Alege unul din ochii de mai jos sau, mai bine, lasă vederea ta să aleagă un ochi! Care dintre ochii de mai jos îți reflectă sufletul?

1. Ești plin de pasiune

Ești înfometat să dobândești noi experiențe. Ar trebui să începi o nouă aventură în viața ta, pornește pe un nou drum.

Încă te bântuie trecutul, însă ar trebui să îl lași în urmă. Meriți asta! Meriți să te ierți!

Lasă focul să te încălzească și te vei simți iarăsi viu!

2. Ești misterios

Ești pur și simplu o bibliotecă pe picioare. Îți place să păstrezi anumite lucruri doar pentru tine și ești plin de secrete.

Oamenii își doresc să te cunoască. Încearcă să ieși din întuneric și vei străluci asemeni unei stele! Crede în asta și vei reuși!

3. Aura ta este luminoasă

Vibrezi natural și nu trebuie să depui prea mare efort pentru a ieși în evidență. Ai tot ce îți trebuie, așa că lasă-te apreciat de cei din jur.

Unii oameni au nevoie de tine pentru a se vindeca. Au nevoie de ajutorul tău, pentru a vibra, așa că ajută-i!

Aura ta este luminoasă, așa că lasă căldura ei să îi atingă pe cei din jur!

4. Ești un suflet etern

Tu vezi lucrurile în profunzime, însă uneori le vezi atât de profund încât pierzi esențialul. Mintea ta trece asemeni unui cangur, de la o informație la alta și te întrebi în permanență dacă mergi oare pe calea cea bună.

Te simți pierdut uneori, faci greșeli, asemeni oricărui om, însă oare cum ai putea afla ceea ce este bine sau rău, dacă nu le-ai face?

Ai mai multă încredere în tine și ține-ți puțin în frâu mintea!

5. Ești un ghicitor

Conservi prea multă informație despre cei din jur și ai ajuns să pui la îndoială inclusiv ființa ta. Oamenii se pot plictisi ușor în compania ta, dacă încerci să îi tragi mereu de limbă.

Nu faci asta intenționat, doar că în trecut te-ai înșelat în privința prea multor oameni. Încearcă să ai un comportament mai relaxat, te va ajuta mult!

6. Ești un suflet bătrân

Cu siguranță ai mai fost cândva pe aceste meleaguri, sub forma unui alt corp.

Acum înțelegi de ce ești atât de misterios? Ești asemeni unui magnet pentru oamenii din jur!

Din păcate îți lipsește încrederea de tine, așa că trebuie să descoperi adevăratul motiv al existenței tale. Te afli din nou pe pământ cu un motiv!

7. Ești o pasăre de noapte

Cunoști foarte multe adevăruri, însă le păstrzi pentru tine. Uneori exagerezi, iar alteori nu ești deloc transparent.

Ești mereu în căutarea lucrurilor care ți se potrivesc, ești sincer față de cei din jur, însă nu te deschizi prea mult.

Nu te schimba dacă simți că așa îți este cel mai bine. Cei care merită să te cunoască mai bine, o vor face!

Alege poarta care te atrage cel mai mult și află ce fel de om ești cu adevărat

Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire la aceste imagini, sa iti alegi una din ele, apoi vei descoperi calea pe care o urmezi. Calea pe care o vei alege va spune foarte multe lucruri despre tine!

 

 

 

Priveste imaginea de mai sus si alege o poarta……rezultatul il vei gasi mai jos!

 

 

Daca ai ales poarta numarul 1, calea ta este eliberarea! Esti tipul de persoana care are nevoie de o tona de spatiu. Ai nevoie de libertatea de a face lucrurile in felul tau, preferand o cale libera, in special una cu posibilitati infinite a rutelor. Nu vrei sa te simti constrans si esti foarte independent, rebel chiar. Urasti confruntariile! Urasti sa te grabeasca cineva si preferi sa savurezi fiecare clipa. Cel mai mult iti place sa te bucuri de viata pe care o ai!

 

Daca ai ales poarta numarul 2, calea ta este privata. Esti genul de persoana care prefera sa calatoreasca singur. Iti place sa observi, sa crezi si sa sortezi tot ce este in capul tau. Preferi o cale potrivita doar pentru persoana ta. Esti foarte original si perspicace. Poti privi lumea intr-un mod unic, iar altii pot beneficia de punctul tau de vedere. Esti un singuratic, dar te conectezi bine cu oamenii atunci cand vrei. Esti foarte intelegator de felul tau!

Daca ai ales poarta numarul 3, calea ta este plina de culoare. Esti o persoana foarte vesela. Iti place sa faca parte din lume … si iti place sa experimentezi tot ce este nou. Calea ta ideala este plina de culoare, emotie si frumusete. Pentru tine, este mai importanta calatoria decat destinatia. Esti curios si doresti sa afli cat mai multe. Iti place sa incepi conversatii si sa pui o multime de intrebari. Esti intelectual si spiritual. Folosesti deseori maxima zilei pentru a face oamenii sa zambeasca!

 

Daca ai ales poarta numarul 4, calea ta este interesanta! Tu esti mereu in miscare, iti place sa explorezi necunoscutul. Te ocupi de consecinte ulterior si esti cam neglijent. Calea ta ideala este imprevizibila si poate un pic infricosatoare. Actionezi fara sa gandesti de cele mai multe ori, dar acest lucru iti este benefic. Esti foarte spontan si un cautator mare de senzatii tari. Profiti din plin de timpul pe care il ai dat pe aceasta planeta!

 

Daca ai ales poarta numarul 5, calea ta este primitoare. Esti o persoana pacifista. Esti foarte tacut si nu iti place sa fi deranjat. Calea ta ideala este clara si placuta. Vrei sa te bucuri de calatoria ta si vrei sa stii intotdeauna in ce te bagi. Iei intotdeauna alegerile cele mai intelepte. Viata este destul de bine organizata si foarte multi se bazeaza pe intuitia ta.

 

Daca ai ales poarta numarul 6, calea ta este linistita. Alegi singuratatea si iti place sa traiesti izolat. Poti petrece perioade mari de timp singur, fara sa te simti singur. Calea ta ideala este una care este foarte linistita. Vrei sa absorbi totul din jurul tau, fara sa te simti coplesit. Cauti sensul in fiecare aspect al vietii. Tu traiesti viata deliberat, atat in actiune cat si in gandire. Nu-ti place sa ti se multumeasca atunci cand ajuti oamenii.

Legătura dintre culoare și ziua ta de naștere spune multe despre tine!

Nu trișa, dacă ești cinstit și acest test va spune adevărul. Scrie răspunsurile pe o bucată de hârtie și, repet, nu trișa!

Răspunsurile se află la finalul testului.

1.Care dintre următoarele este culoarea ta preferată: roșu, negru, albastru, verde sau galben? 
2. Inițiala numelui tău este? 
3. În ce lună te-ai născut? 
4. Ce preferi: alb sau negru? 
5. Numele unei persoane de același sex cu al tău. 
6. Cifra de la preferată? 
7. Îți place să călătorești cu avionul sau cu mașina? 
8. Îți place mai mult lacul sau oceanul?

Răspunsuri

 1. Dacă ai ales:

Roșu – ești o persoană alertă și ai o viață plină de iubire.
Negru – ești conservator și agresiv
Verde – ești o fire relaxată
Albastru – ești spontan și iubești afecțiunea.
Galben – ești o persoană fericită și le dai sfaturi bune celor din jur.

 1. Dacă inițiala ta este:

Între A-K, te bucuri de iubire și prietenie în viața ta.
L-R, te bucuri de viață la maxim, iar viața amoroasă va înflori curând.
S-Z îți place să îi ajuți pe cei din jur.

 1. Dacă te-ai născut în:

Ianuarie-martie, anul în curs va fi unul foarte bun și te vei îndrăgosti de cineva neașteptat.
Aprilie-iunie, vei avea parte de o iubire puternică. Nu va rezista prea mult, însă îți vor rămâne amintirile.
Iulie-septembrie, vei avea un an extraordinar și schimbări majore te așteaptă.
Octombrie-decembrie, viața amoroasă nu va fi tocmai bună, însă până la urmă îți vei găsi sufletul pereche.

 

 1. Dacă ai ales:

Negru: viața ta va lua o altă direcție. Poate părea greu uneori, însă în cele din urmă îți vei da seama că a fost cea mai bună decizie.
Alb: ai un prieten care va face orice pentru tine, însă încă nu realizezi asta.

 1. Această persoană este cel mai bun prieten al tău.

          6. Acesta este numărul prietenilor apropiați din viața ta.

 1. Dacă ai ales:

Avionul: îți plac aventurile
Mașina: ești o persoană relaxată

 1. Dacă ai ales:

Lacul: ești loial prietenilor și iubești mult.
Oceanul: ești spontan și îți place să le faci oamenilor pe plac.

COPACUL PERSONALITĂȚII, UN TEST CARE VA DEZVOLUI MULTE DESPRE TINE!

Privește imaginea și alege copacul care te atrage cel mai tare. Nu sta prea mult pe gânduri, ci fă-o instinctiv. Notează alegerea și află răspunsul!

1. Ești o fire generoasă și ai principii morale, după care te ghidezi în viață. Te dedici în permanență dezvoltării personale, ești ambițios, însă oamenii cred că este destul de dificil să comunice cu tine. Totuși, ai o capacitate extraordinară de a iubi oamenii, deși nu îți place să o spui prea des, ci să o arăți!

2. Ești amuzant și onest. Ești responsabil și îți place să ai grijă de cei din jur. Muncești din greu și nu te dai la o parte de la nimic! Ai o personalitate frumoasă și ai mereu povești frumoase de relatat.

3.Ești o persoană inteligentă și gândești în ansamblu. Desigur că ești introvertit, deoarece marea majoritate din timp ți-o petreci gândindu-te la lucrurile morale din jurul tău. Societatea nu prea te agreează.

4. Ești o persoană perceptivă și filosofică. Ai un suflet unic și intuiția ta este de fier. Tu vezi întotdeauna partea bună a lucrurilor, iar luminița de la capătul tunelului strălucește clar, pentru tine.

5. Ești o persoană independentă și te ghidezi după propriile principii în viață. Ești o persoană de încredere și nu ceri în schimb decât onestitate. Ești o persoană suficient de puternică pentru a accepta adevărul, așa că îl preferi în orice situație.

6. Ești blând și sensibil. Ai mulți prieteni și te bucuri să îi poți ajuta ori de câte ori ai ocazia. Mai mult decât orice persoană din lumea aceasta, tu ai nevoie de iubire, atât să o oferi cât și să o primești!

7. Ești mereu fericit. Ești o fire sensibilă și înțelegătoare. Ești deschis către nou și îți place să cunoști în permanență alte persoane. Îți conduci viața în armonie și statornicism.

8. Ești șarmant și energic. Cercul tău cuprinde armonie și dedicare, însă nu spui niciodată „nu” unei aventuri. Ești un prieten devotat și aștepți același lucru din partea celorlalți. Așa ești tu!
Sursa testelor:/secretele.com
spune-multumesc-pt-ceea-ce-ai_6dafb50464b3fbbun

 

16730321_1577784465584356_2808444075254272003_n

step0007 (4)18882313_10206853162727607_3977314567006170496_n

 

 

18836006_1529885907041656_1278372866537647273_n
16142810_1378567072195012_6073376417400625775_n

unnamed (3)bonne-visite13615203_295928610758356_767236872140886464_n14292248_162382217543136_9001257085569199043_na1f19b53a16f9f8e41e934944d8676fd

 

Anunțuri

1.402 comentarii (+add yours?)

 1. Beta
  Oct 20, 2017 @ 09:58:13


  Desprinderea ghetarului din Antarctica are urmari neasteptate! Ce au descoperit cercetatorii sub gheata
  Desprinderea ghetarului din Antarctica are urmari neasteptate! Ce au descoperit cercetatorii sub gheata
  Separarea unui ghetar urias din Antarctica, in luna iulie, a scos la lumina un ecosistem necunoscut.
  Ruperea ghetarului le-a oferit cercetatorilor posibilitatea de a cunoaste un ecosistem marin ingropat sub gheata timp de 120.000 de ani.

  Acum, acesta este expus si sunt necesare eforturi sustine pentru a-l proteja, scrie Science Alert.
  Ghetarul, numit A-68, pluteste acum in Marea Weddell, indepartandu-se de calota Larsen C, din care s-a rupt in luna iulie.

  O zona de peste 5.800 km patrati din suprafata oceanului este expusa la lumina solara, pentru prima data dupa perioada inter-glaciara. Astfel, cercetatorii au posibilitatea sa studieze formele de viata de aici.

  Cercetarea zonei va incepe anul viitor, sub supravegherea British Antarctic Survey. Vor urma cercetatori germani si sud-coreeni.

  Regiunea trebuie analizata cat mai repede, inainte ca ecosistemul de aici sa fie influentat si modificat de expunerea la lumina solara.

  Pentru horoscop va astept aici:

  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10

  Apreciază

  Răspunde

 2. Beta
  Oct 20, 2017 @ 10:00:05


  Desprinderea ghetarului din Antarctica are urmari neasteptate! Ce au descoperit cercetatorii sub gheata

  Desprinderea ghetarului din Antarctica are urmari neasteptate! Ce au descoperit cercetatorii sub gheata
  Separarea unui ghetar urias din Antarctica, in luna iulie, a scos la lumina un ecosistem necunoscut.
  Ruperea ghetarului le-a oferit cercetatorilor posibilitatea de a cunoaste un ecosistem marin ingropat sub gheata timp de 120.000 de ani.

  Acum, acesta este expus si sunt necesare eforturi sustine pentru a-l proteja, scrie Science Alert.
  Ghetarul, numit A-68, pluteste acum in Marea Weddell, indepartandu-se de calota Larsen C, din care s-a rupt in luna iulie.

  O zona de peste 5.800 km patrati din suprafata oceanului este expusa la lumina solara, pentru prima data dupa perioada inter-glaciara. Astfel, cercetatorii au posibilitatea sa studieze formele de viata de aici.

  Cercetarea zonei va incepe anul viitor, sub supravegherea British Antarctic Survey. Vor urma cercetatori germani si sud-coreeni.

  Regiunea trebuie analizata cat mai repede, inainte ca ecosistemul de aici sa fie influentat si modificat de expunerea la lumina solara.Sursa:.timpul.md


  Pentru horoscop va astept aici:

  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: