Hello Wold 2

55e4efc505-170step0004 (14)1qr882
step0002-57

”În fiecare zi sunt recunoscătoare nopților ce se transformă în dimineți, prietenilor ce devin familie, și viselor ce se transformă în realitate.”

Hai sa ne amuzam un pic, sa facem un test :
Alegeți floarea  pe care aţi dori s-o primiți în dar!

FLOAREA N1

Feminitatea ta întotdeauna se manifestă intens şi atrage atenţia. Oriunde vei apărea, vei fi subiectul discuției și vei atrage multe priviri. Bărbații te admiră sincer, iar femeile te invidiază, însă nu te preocupă părerile şi notele altora. Îţi cunoști prețul şi ţii cont doar de părerea unui cerc restrâns de persoane.

Ţi-e greu să ai încredere în alţi oameni, dar dacă vei avea, atunci vei fi capabilă să întorci munții pentru această persoană. Dacă însă nu-ţi va justifica încrederea, nu o vei ierta niciodată.

Arăți excelent atât în fuste cât şi în pantaloni. Chiar dacă preferi rujul în nuanțe mai puţin intense – roșu aprins e culoarea ta!

FLOAREA N2

Eşti o fetiţă drăguţă, romantică, gingașă – idealul tuturor bărbaţilor. Le permiţi uşor să te curteze, să-ţi ofere cadouri şi alte semne de atenţie.

Îi cucerești pe toţi cu sinceritatea ta. Femeile încearcă să se împrietenească cu tine, iar bărbaţii să-ţi câştige încrederea. Întotdeauna ştii ce-ţi doreşti, obţii totul.

Arăţi extraordinar în rochii, bluze, dantelă și flori mici. Nuanțele gingașe ale îmbrăcămintei îţi acoperă farmecul.

FLOAREA N3

Ai atât de multe calități pozitive, încât e greu să alegi una de bază. Eşti onestă, sinceră, modestă, o persoană care ştie să susțină în minutele grele.

Rezişti cu stoicism încercărilor vieţii şi cu credinţă în suflet treci peste cele mai grele situaţii. Orice bărbat viseză să se căsătorească cu o femeie ca tine. Ai grijă să arăţi întotdeauna bine, poți crea confort în casă, fidelă şi modestă…Ce-şi mai pot dori bărbaţii.

Doar că Femeile-Muşeţel nu au noroc să întâlnească din prima acel bărbat unic, de obicei dau greş cu prima iubire.

E nevoie să aștepți puţin şi neapărat se va găsi acel, care te va aprecia pe măsură. Deşi eşti o persoană foarte puternică, oricum ai nevoie de grija unui bărbat.

Arăţi extraordinar în alb şi negru, prea multe culori în îmbrăcăminte pot distrage atenția de la tine însăși….iar tu eşti atât de frumoasă.

FLOAREA N4

Eşti o persoană pozitivă, plină de energie, un soare – iată cuvintele care le vei auzi cel mai des despre tine. Zâmbetul tău poate topi inima celui mai rece bărbat.

Adori atenția bărbaţilor, deseori ai relaţii de prietenie cu ei. Însă aceasta prietenie se poate termina cu dragoste.

Fascinezi bărbații, însă foarte rar îi lași să se apropie. Doar acel care a reușit să se apropie de tine, va obține cea mai bună femeie şi ultima iubire.

Iubești să experimentezi cu exteriorul şi faci corect! Ţi se potrivesc de minune ținutele, coafura şi cosmetica extravagantă.

FLOAREA N5

 

Probabil încă din copilărie ştii cât eşti de frumoasă. Când mama se plimba cu tine mică şi auzea complimente despre frumusețea ta de la oamenii necunoscuți.

Probabil ea te-a învățat să apreciezi oamenii, nu după exterior, ci după calitățile interioare. Știi să observi ce ascund oamenii, nimeni nu scapă de privirea ta. Multe din prietenele tale vin la tine după sfaturi, ca la psiholog.

Desigur, bărbații te adoră, însă tu eşti cea care va alege viitorul soţ. Cu un al șaselea simţ îl alegi din mulţime.

Eşti femeia care adoră să se îmbrace scump chiar şi cu un buget modest. Îţi merge bine aurul, poartă-l cât mai des, pentru că îţi aduce noroc.

FLOAREA N6

Eşti o femeie neobișnuită. În tine se combina 2 calități opuse: gheaţă şi flacără. Cu exteriorul calm şi rece, în tine mișună pasiuni arzătoare, iar bărbatul care va putea descoperi aceasta va fi cu adevărat fericit şi te va face fericită.

Ai o răbdare de fier, dar dacă cineva te-a provocat extrem, vei distruge totul în calea ta.

Atragi bărbații, însă deseori nici nu conștientizezi aceasta. Adevărul e ca bărbații îţi văd masca exterioară şi nu se decid să se apropie.

Ai cei mai frumoși ochi, ei vrăjesc, ai vrea să te îneci în ei, ca în mare.

Tu ce parere ai? Lasa 

raspunsul tau in rubrica de comentarii.

Gândurile noastre au putere. Ceea ce gândim se transformă în realitate.

Nu mai spune niciodată aceste 12 fraze dacă vrei să-ți fie bine

 

Orice spunem are efect asupra subconștientului și ne afectează subtil percepția despre viață. De exemplu, o gândire pozitivă îți schimbă atitudinea la muncă, făcându-ți treaba mai ușoară și mai plăcută. Acest lucru este valabil pentru orice aspect al vieții.

Ai în continuare o listă cu cele mai uzuale expresii, pe care le folosim zilnic, fără a realiza și ne strică viața. Așadar, nu mai folosi niciodată următoarele cuvinte:

1. Trebuie

În loc de acest cuvânt poți spune: „ar fi frumos să…” sau „voi fi mai fericită dacă…”. Fă doar ceea ce îți place, deoarece viața îți aparține și nimeni nu datorează nimănui nimic.

2. E vina mea

Transformă experiențele neplăcute sau nereușitele în ceva pozitiv prin a spune despre ele că: „a fost o nouă experiență”, pentru că nu există legi scrise, care să te acuze de anumite situații din viață și nimeni nu poate spune cu certitudine ce este bine și ce este rău. Nu există probleme sau greșeli, ci doar experiențe, pe care dacă le folosești corect vor deveni ceva pozitiv. Bineînțeles, dacă ai încălcat cumva legea scrisă a vreunei tări și ai făcut o ilegalitate, cel mai bine este să îți recunoști vina, în loc să fie altcineva condamnat în locul tău.

3. Îmi pare rău

Această expresie poate fi înlocuită cu ”sunt de acord cu tine”sau „îți simt durerea”. Să-ți fie milă de cineva sau să-ți pară rău umilește fie persoana respectivă fie pe tine. Nu te pune mai prejos decât ceilalți, ca să nu devii o victimă. Dacă simți ceva pentru aproapele tău încearcă să-l ajuți cu mai mult decât o vorbă.

4. Nu pot

Nu există „nu pot” ci doar „vreu și pot”. Chiar dacă pare incredibil, este atât de simplu. În anumite situații îți pot lipsi abilitățile de a face un lucru, dar vei găsi pe cineva care să te ajute indiferent ce ar fi, deci orice este posibil.

5. O să încerc sau o sa fac tot posibilul

Prima opțiune te scutește de orice responsabilitate, indiferent de rezultat, iar cu a doua te pui singură sub semnul întrebării. Fii foarte clară și fermă în ceea ce spui și faci, deci înlocuiește aceste cuvinte cu greșeli transformate în experiență și devino în fiecare zi mai bună. Pune-te pe treabă și spune de acum încolo: „voi face...”.

6. Nu am timp

Nu refuza din start ceva, mai degrabă gândește-te ce poți face apoi eventual zi „O sa fac mai târziu”, asta doar în cazul în care într-adevăr ai momentan alte treburi mai importante. Dacă în programul tău nu îl poți include pe un prieten, atunci propune-i să vă vedeți altă dată. Fă ordine în viața ta și prioritizează, pentru a putea împărți timpul în cel mai eficient mod.

7. Sunt obosită

Sunt obosită” este o expresie negativă și arată cu adevărat oboseala, dar se transformă foarte ușor în ”am nevoie de odihnă”, care exprimă pozitivism și recunoștință. Schimbă cuvintele pentru cel puțin o săptămână și vei vedea cum evoluezi.

8. Nu merit

Merit orice” sunt cuvintele care ar trebui să te însoțească pretutindeni. Lasă orice vină ai avea deoparte, pentru că ești frumoasă în felul tău chiar dacă cineva crede altceva. Meriți absolut tot ceea ce îți trece prin cale, chiar dacă o profesoară bătrână ți-a spus altceva când erai mică. Crede că meriți tot ce e mai bun și viața ți se va schimba treptat.

9. Nu îmi permit

E bine să fii întotdeauna pregătită pentru orice. Această frază apare, de obicei, când salariul întârzie să apară, dar dacă o folosești te limitezi și mai mult. Așa te faci să crezi că nu vei obține niciodată acel lucru, însă dacă ești pregătită și vrei să obții mai mult, atunci profită de șansele care ți se oferă.

10. Nu pot trăi fără el

Pare dificil să treci peste o despărțire sau să iubești în secret, dar spune mai degrabă „vreau să fiu cu persoana respectivă”, pentru că toată lumea sau aproape toată lumea poate mânca, respira și oricine se poate bucura de viață fără cineva anume. Cel mai important este să-ți dorești să fii cu el pentru persoana care este, nu pentru o nevoie egoistă și închipuită de-ale tale. Nevoia de ceva sau cineva ne face să fim nefericiți și dependenți, pe când dorința ne face mai puternici și ne dă inspirație.

11. Totul este greșit

Încearcă să te gândești că poți rezolva orice, pentru că altfel nu te vei mai putea bucura de lucrurile mici precum vremea de afară, o prietenă bună, faptul că ți-a venit autobuzul sau că afară ciripesc păsărelele. Privește obiectiv una dintre zilele tale și vei vedea că ai un acoperiș deasupra capului, că ai mâncare în frigider, un copil ți-a zâmbit sincer pe stradă, un cuplu se sărută așa cum făceai și tu la prima întâlnire și câte și mai câte. Vor exista mereu experiențe negative, dar și momente plăcute, așa că privește partea bună a lucrurilor, deoarece întotdeauna există așa ceva.

12. Fac bine

Aceste cuvinte au un înțeles cam ambiguu, sună chiar undeva între „mi-e indiferent” și „nu-i treaba ta”. Indicat ar fi să-ți schimbi atitudinea către viața și dacă cineva te întreabă „ce mai faci” să răspunzi sincer, cu ce făceai efectiv în acel moment și cum te simți de fapt. Așa că poți spune mai degrabă „sunt bine” dacă într-adevăr te simți în regulă, dar să zicem că nu ai chef de vorbă în momentul respectiv. Sursa:feminis.ro

 

 

13327428_507773842766459_4236182834924097093_n

Anunțuri

1.256 comentarii (+add yours?)

 1. Beta
  Oct 18, 2017 @ 11:53:52


  Ce gândesc și simt animalele
  Ce se întâmplă în creierele animalelor? Putem ști ce gândesc sau dacă gândesc și simt? Carl Safina crede că putem. Folosind descoperiri și anecdote din ecologie, biologie și știința comportamentală, pune laolaltă povești cu balene, lupi, elefanți și albatroși pentru a demonstra că, la fel cum noi gândim, simțim, folosim unelte și exprimăm sentimente, la fel fac și celelalte viețuitoare, și minți, care împart Pământul cu noi.

  Carl Safina a pus cap la cap zeci de ani de observații în teren și cele mai noi descoperiri despre creier și a ajuns la o înțelegere profundă a comportamentului animalelor, care demonstrează că între oameni și animale nu poate fi trasată o graniță clară.
  Prezentarea lui Carl Safina ne ajută să înțelegem altfel personalitățile unice ale animalelor și ce înseamnă pentru ele durerea, gelozia, mânia și dragostea.

  Asemănarea dintre om și conștiința non-umană – conștiința de sine – și empatie este un ultim apel pentru ca noi să ne reevaluăm modul în care interacționăm cu animalele.

  Pentru horoscop poftiti aici :

  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10/comment-page-442/#comment-27651

  Apreciază

  Răspunde

 2. Beta
  Oct 19, 2017 @ 11:11:52

  Cum zicem corect – „salată boeuf” sau „salată de boeuf”?

  Este un preparat pentru zile festive, şi încă unul foarte iubit la noi, dar oare ne aparţine reţeta originală?

  Mai mult, cum îi zicem corect – „salată boeuf” sau „salată de boeuf”?

  Unii susţin chiar că acest preparat culinar ar fi tradiţional românesc, dat fiind faptul că, mai ales de sărbători, este nelipsit de pe mesele românilor.

  Dar denumirea sa este departe de a fi autohtonă şi, ca vorbitori de limbă de origine latină, e uşor să ne dăm seama că boeuf (oeu pronunţat ö) este un cuvânt franţuzesc, însemnând vită (în context, carne de vită) şi ni se pare nefiresc ca un cuvânt împrumutat să denumească o mâncare tradiţională românească.

  În primul rând, trebuie precizat că denumirea corectă este salată de boeuf, cu prepoziţia de (nu salată boeuf), adică salată cu carne de vită, nu salată vită.

  În al doilea rând, istoria acestui preparat culinar – salată de boeuf – ne edifică şi în privinţa denumirii şi a originilor sale.
  Inventatorul salatei de boeuf este belgianul Lucien Olivier, care era, prin anii 1860, bucătarul-şef al unui celebru restaurant moscovit – Ermitaj.

  Deşi s-a pierdut între timp, reţeta originală era, se spune, un soi de salată rusească, preparată din legume, la care se adăugau carne de vânat, raci şi alte delicatese. La închiderea restaurantului în anul 1905, deşi nimeni nu cunoştea exact reţeta salatei de boeuf, mulţi alţi bucătari au dus-o mai departe preparând-o după cum au ştiut, amestecând legumele specifice cu limbă de porc fiartă şi carne de vită sau de pasăre, şi legându-le cu maioneză.

  Din Rusia, salata de boeuf a pătruns şi în bucătăriile tradiţionale ale popoarelor învecinate, inclusiv la români, unde este foarte apreciată, dar şi în unele ţări din vestul Europei.

  Așadar oameni buni…corect zicem Salată de boeuf! sursa:secretele.com

  Pentru horoscop va astept aici :

  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10

  Apreciază

  Răspunde

 3. Beta
  Oct 20, 2017 @ 10:09:35


  Desprinderea ghetarului din Antarctica are urmari neasteptate! Ce au descoperit cercetatorii sub gheata

  Desprinderea ghetarului din Antarctica are urmari neasteptate! Ce au descoperit cercetatorii sub gheata
  Separarea unui ghetar urias din Antarctica, in luna iulie, a scos la lumina un ecosistem necunoscut.
  Ruperea ghetarului le-a oferit cercetatorilor posibilitatea de a cunoaste un ecosistem marin ingropat sub gheata timp de 120.000 de ani.

  Acum, acesta este expus si sunt necesare eforturi sustine pentru a-l proteja, scrie Science Alert.
  Ghetarul, numit A-68, pluteste acum in Marea Weddell, indepartandu-se de calota Larsen C, din care s-a rupt in luna iulie.

  O zona de peste 5.800 km patrati din suprafata oceanului este expusa la lumina solara, pentru prima data dupa perioada inter-glaciara. Astfel, cercetatorii au posibilitatea sa studieze formele de viata de aici.

  Cercetarea zonei va incepe anul viitor, sub supravegherea British Antarctic Survey. Vor urma cercetatori germani si sud-coreeni.

  Regiunea trebuie analizata cat mai repede, inainte ca ecosistemul de aici sa fie influentat si modificat de expunerea la lumina solara.Sursa:.timpul.md


  Pentru horoscop va astept aici:

  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10

  Apreciază

  Răspunde

 4. anitanna
  Oct 20, 2017 @ 10:27:03


  si ganduri bun pentru o zi reusita !

  Apreciază

  Răspunde

  • Beta
   Oct 22, 2017 @ 00:06:35

   Multumesc draga mea, la fel sa le ai si tu pe toate. Sunt ocupata un pic. Am avut o prietena la spital si pentru mine orice deviere de la programul meu ma scoate din ritm. Sper sa recuperez cate ceva in zilele ce urmeaza. ❤

   Apreciază

   Răspunde

 5. Beta
  Oct 22, 2017 @ 00:22:24

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: