Hello Wold 1


step0004 (14)13322124_504315683112275_2951030655418049139_na32bd371cd343d8f18e3b681fad79807

 

Te privesc, te simt… Tu, călător, pe pagina vieți mele, îti lași secunda unei clipe, privindu-mă, citindu-mă, simțindu- mă, trăindu-mă cu intensitatea sufletului tău frumos! Mă înclin în fața ta, mulțumindu-ţi …cu gândul, cu sufletul, cu inima!
Cu iubire și respect

„Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva decât ceea ce ești.” – Ralph Waldo Emerson.

Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El
(Michelangelo Buonarroti)
Universul nu este constient de existenta ta.Relaxează-te!”
. . . . . . . Anthony de Mello
Weekend colorat sa aveti!

Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu stii niciodata cand va cade cortina. – Sandra Brown

Cine nu are Rac, să-și facă rost!
ce-mandala-se-potriveste-cu-zodia-ta-2ce-mandala-se-potriveste-cu-zodia-ta-1zodiac-cancer-jpg

Deseori percepuți duri, prea defensivi și legați prea strâns de ceea ce iubesc, Racii sunt ființe de o complexitate greu de primit de către ceilalți și, în același timp, sunt neobosiți în a-și dezvolta simțurile pentru a percepe cât mai mult din ceea ce îi înconjoară și le alcătuiesc viața.

Îmi stă demult în minte acest articol. Mă fascinează amestecul atât de variat colorat, bogat în senzații și trăiri, pe care energia Racului o stârnește în mine. Și pe cât de greu mi se pare uneori să înțeleg ce se petrece în sufletul și mintea unui Rac, pe atât de mult mă atrage, dându-mi parcă să înghit cu lingurița, fix la timpul potrivit, ce e de folos pentru mine… si ce sunt în stare să decodific.

Semnul Racului este guvernat de Lună, îi corespunde casa a 4-a pe astrogramă și este un semn feminin, cardinal, de apă.

Racul este într-o permanentă căutare a siguranței. El vrea să se știe împreună cu oameni pe care-i iubește, având mâncarea obișuită la îndemână, o casă în care să se simtă bine și multe amintiri pe care le tot șterge de praf ori de câte ori le scoate din „dulapul minții” pentru a le arăta celor în care are încredere.

Racul e mereu acolo, odată ce te-a așezat în dosarul oamenilor care contează. Va fi mereu omul pe care poți conta, când toți ceilalți sunt ocupați. Racul va lăsa totul și se va oferi să vină la tine.
Racul e grijuliu cu oamenii de care-i pasă. Si îi pasă de mulți oameni. Probabil cel care a spus prima dată „sună-mă când ajungi, ca să știu că ești bine”, era RAC.

Când Racul primește oaspeți, e ultimul care se așează la masă. Vrea să știe că toată lumea a ajuns, fiecare are ce-i trebuie și toți sunt serviți cu ceea ce-și doresc să bea și să manânce.
E mereu la curent cu viețile prietenilor lui. Racul se interesează de prietenii dragi. Sună din când în când, să vadă dacă aceștia sunt bine.

Racul e capabil de o rezistenta și un devotament greu de egalat de oricare alt semn zodiacal. Cu greu abandonează un acord, un legământ, o relație, un om, un loc de care e atașat… un cuvânt dat. Si e în stare de sacrificii de sine enorme pentru a menține un context de viață în care s-a dăruit oricum cu totul.

Racul e suspicios. Nu se va deschide decât rar și numai atunci când se simte in siguranță totală, adica niciodată. El va spune doar atât cât consideră că nu-l expune la riscuri de niciun fel.

Racul e discret. Poți să-i incredințezi un secret. De asemenea, el e primul care apără intimitatea lui și a familiei sale. Nu-i place să-și pună viața pe tavă și se străduiește să nu ofere nimănui unelte cu care să-l vulnerabilizeze.

Racul e vigilent. El e mereu atent, evaluează mediul, vecinătatea, oamenii… Sa fie pregătit la nevoie.

Racul e emoțional. Ca un lac, e liniștit la suprafață, dar intens în profunzime. Percepe și simte foarte mult, nu doar ce e al lui, ci ce e prezent în subconștientul colectiv. Percepe emoțiile oamenilor cu care interactionează și poate anticipa o serie de fenomene, evenimente, pericole la nivel macro… De aceea, Racii trebuie să facă distincția intre emoțiile lor și cele pe care doar le percep… De asemenea, ei ar fi bine să-și vindece trecutul și să învețe să ierte. Altfel, tind să se identifice cu ceea ce „plutește în aer”, să devină extrem de anxioși, chiar agresivi, suferind pentru că ajung să-i rănească pe cei din jur.
Totuși, e bine de știut că Racul nu atacă decât dacă este atacat. El are ieșiri agresive doar pentru a se apara de ceva sau cineva. Nu atacă primul și nu atacă impulsiv. De multe ori reacționează în momente de liniște aparentă, doar pentru că atunci li se umple lor paharul. De aceea și reușesc să-i deruteze pe cei din jur…

Racul e intuitiv. El știe când e momentul potrivit pentru… orice. Dacă are încredere în el, un Rac poate să profite de oportunități și poate obține succese în momente în care nimeni nu se așteaptă, poate din cauză că sunt foarte discreți și nu acționează niciodata zgomotos. Dar și pentru că apar de nicăieri și punctează prin surprindere.

Racii își iubesc familia, sunt amatori de tradiții, iar unii sunt patrioți înnăscuți suferind și bucurându-se cu și pentru țara lor.

Racul e sensibil. Și creativ. Și intuitiv. Imaginativ. Și puternic, în sensibilitatea lui… El știe mult. Simte mult. ESTE mult…

Racul e PACEa celui iubit. Lângă un Rac autentic, dacă e și consțient de el și de darurile lui, te poți simți cel mai iubit și prețuit om.
Fie primit! Și iubit!

Nicoleta Svârlefus

 

Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi. – Jeremy Schwartz

13166036_10208027201331636_6682087446992967916_n

http://slide.ly/view/68f2cb41d72a5c7c5d8e25a07714fabe

Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate. Voltaire
PENTRU CE SE INTAMPLA DE O SAPTAMA INCOACE IN ROMANIA : tind sa cred ca totul este aranjat si nu conteaza   inca  niste cadavre la  activ (ce daca sunt  tineri nevinovati) interesul  securistilor infratiti cu ocultistii primeaza.

Femeia de diamant a zodiacului: ce semn astral strălucește cel mai tare
Există femei în jurul nostru care nu merită o medalie de aur, pentru că ar însemna prea puțin pentru cât de mult valorează ele, ci o coroană încrustată cu pietre prețioase. Conform opiniei astrologilor, aceste native aparțin unei singure zodii.

Diamantul zodiacului: nativa este o comoară de neprețuit

Nimeni nu reușește să se ridice la nivelul acestei native, astfel că nu este de mirare de ce specialiștii în astrologie consideră că ea merită să fie diamantul zodiacului. Comoara ei de neprețuit se află în interior, dincolo de stratul protector pe care încearcă să îl ridice uneori în fața oamenilor. Doar persoanele apropiate știu cât valoreaza sufletul ei.

Ca să nu te mai ținem în suspans, îți dezvăluim că femeia de diamant a horoscopului este cea născută în zodia Rac. Ea are o mulțime de calități demne de prețuire, astfel că cei din jur se pot considera norocoși că o au în preajma lor. Ea iubește din toată ființa ei și își duce fidelitatea până în pânzele albe. Își pune inima pe tavă și luptă mult pentru cei dragi.
zodia rac

Cea mai protectoare din zodiac, femeia Rac se pune deseori pe planul secund pentru a avea grijă de cei din jurul ei. Bunătatea de care dă dovadă topește până și inima celor mai reci persoane. Ei nu trebuie să îi spui prea multe pentru că simte imediat că te macină ceva pe interior, demonstrându-ți că este pe aceeași lungime de undă cu tine.

Pe cât pare de sensibilă această nativă, pe atât de puternică este în viață. Forța interioară de care dă dovadă în unele momente este de-a dreptul incredibilă. Oricât de mari ar fi unele dezamăgiri prin care trece, se ridică de jos și merge cu capul sus mai departe. Suferă ca nimeni altcineva din zodiac, dar acest lucru nu o împiedică să iubească și să aibă din nou încredere în oameni.

Indiferent cât de greu este destinul unei femei născute în zodia Rac, ei nu îi va lipsi niciodată zâmbetul de pe buze. Aceasta este arma ei cu care răzbate prin viață. Nativa Rac strălucește ca un diamant, punând multe femei în umbra ei, și este la fel de puternică în fața greutăților precum această piatră prețioasă.(divahair.ro)

Punctul de vedere al Dr. Doru Pop – Conf. universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj:
Mai scurt,manelizarea Romaniei sau cum a explicitat Madalin Voicu cu ani in urma:
„tiganii, din nationalitate conlocuitoare vor deveni nationalitate inlocuitoare”..
In loc sa se romanizeze tiganii, se tiganizeaza romanii, e mult mai simplu si pe intelesul tuturor.
 
 
România „ne-resetabilă” şi moştenirea „neamului prost”
„Resetarea” societăţii în care trăim nu este posibilă pentru că pur şi simplu nu există resursele umane pentru a o realiza.
 
Marea problemă a României contemporane este golirea demografică. Catastrofa noastră este una biologică, ceea ce produce cumplite efecte politice.
Aşteptând această resetare, demonstrăm că suntem o comunitate care aşteaptă minuni din nimic.
Pare o constatare cinică, dar e o tristă realitate: România nu are oameni, nu are fondul genetic pentru a fi altceva decât ceea ce este acum.
 
De trei ori România a fost secătuită de cele mai bune resurse umane ale sale.
Oameni de calitate, bărbaţi curajoşi şi femei inteligente, cetăţeni bine educaţi şi intelectuali formaţi de-a lungul câtorva generaţii au fost ucişi sau
au fugit din acestă ţară.
Am asistat nepăsători la decimarea biologică a celor mai buni dintre noi.
 
Naţiunile şi popoarele nu sunt un sac fără fund, bazinul lor genetic nu regenerează la nesfârşit. În teoria politică există o ştiinţă numită demografie politică,specializată în studierea efectelor transformărilor care au loc la nivelul structurii populaţiei asupra societăţii în ansamblul ei.
Funcţionarea unor sisteme politice sau disfuncţionalitatea socială nu pot fi înţelese fără studierea dinamicii populaţionale.
În întreaga lume asistăm la nişte transformări demografice fără precedent, iar dezechilibrele demografice au fost mereu o sursă pentru marile conflicte globale sau regionale.
 
Al Doilea Război Mondial
 
Aş vrea să atrag atenţia asupra efectelor negative ale acestei schimbări demografice pentru istoria recentă a naţiunii noastre şi asupra modului cum arată instituţiile publice şi private de la noi. Pretutindeni vedem surogate de profesionişti publici, fantoşe de politicieni, profesori contrafăcuţi, medici incompetenţi.
Peste tot întâlnim o lipsă cumplită de profesionalism şi ne ciocnim de zidul competenţelor false.
 
De unde provin aceste defecte congenitale, extinse la nivel naţional?
Din epuizarea demografică!
 
Prima golire demografică s-a produs la începtul secolui trecut şi a fost o consecinţă nefastă a celor două războaie mondiale.
În urma conflagraţiilor mondiale, România a pierdut, cumulat, aproape 10% din populaţie, mai ales de sex masculin.
Conform estimărilor, în urma primului conflict global am pierdut peste 600.000 de oameni (civili şi militari), iar în cel de-Al Doilea Război Mondial au murit peste 500.000 de oameni (civili şi militari).
La pierderile cumulate trebuie să adăugăm şi victimele Holocaustului şi pe cele ale pogromurilor rasiale, ceea ce înseamnă cel puţin încă 1,2 milioane de oameni.
Catastrofa demografică a continat şi în România stalinistă. Urmând modelul sovietic, statul român a demarat un proces de epurare demografică pe criterii de clasă,orientându-se mai ales împotriva elitelor sociale şi intelectuale.
 
Astfel, conform evaluărilor din Raportul Tismăneanu, se pare că ar fi vorba de 350 de mii de victime – deşi alţi cercetători susţin că între 1948 şi 1989 au fost ucise 1,2 milioane de persoane.
Oricum încă 10% din cetăţenii statului român au fost eliminaţi, şi nu vorbim doar despre elita politică.
A fost distrusă o întreagă pătură medie, inteligentă şi valoroasă: săteni bogaţi, preoţimea educată, precum şi o mare parte a intelectualităţii urbane (medici, avocaţi, jurnalişti).
 
Evreii şi etnicii germani
 
La aceste victime politice se adaugă cumplita dispariţie a unor etnii întregi, care are consecinţe grave pe ansamblu.
Pierderea irecuperabilă a cel puţin două etnii foarte importante pentru structura socială a statului român modern, evreii şi etnicii germani, este incomensurabilă.
În aceeaşi perioadă au plecat din România aproape jumătate de milion de evrei (conform statisticilor din 1947 erau peste 400 de mii de evrei în statul român),
dar distrugerea este şi mai mare, dacă ţinem cont că în 1930 România Mare număra peste 750 de mii de etnici evrei, în timp ce astăzi mai există doar 6.000 de persoane care se declară de această etnie.
 
Evreimea românească a avut un rol de urbanizare, de racordare la valorile cosmopolite şi de stimulare a vieţii artistice, culturale şi economice.
 
Să nu uităm nici că Nicolae Ceauşescu a primit jumătate de miliard de mărci pentru alţi aproape 200 de mii de etnici germani, pe care i-a vândut ca pe nişte bunuri de export.
Numai că, tot conform recensământului din 1930, ştim faptul că România avea peste 745 de mii de etnici germani. Astăzi mai sunt puţin peste 60.000.
România a mai pierdut aproximativ 10% dintre cetăţeni, dintre care mulţi reprezentau o elită socială, modele publice de comportament.
 
Exodul după 1989
 
A treia şi cea mai mare golire demografică a avut loc după 1989. Deşi statisticile nu sunt concludente, pentru că mulţi români şi-au luat lumea în cap,
pur şi simplu au plecat fără să se mai uite în urmă şi fără să oficializeze această plecare, se estimează că undeva între 2,5 şi 3 milioane de concetăţeni au emigrat în ultimii 25 de ani.
Numai în 2007 au plecat voluntar aproape o jumătate de milion de români.
 
Şi nu au plecat infractorii, leneşii sau ignorantii. Au plecat tinerii de până în 35 de ani, oameni educaţi şi bine pregătiţi profesional, bărbaţi şi femei curajoşi şi cu iniţiativă,cu profil psihologic de învingători, indivizi gata să muncească, dispuşi să facă eforturi remarcabile de adaptare la o nouă societate.
Iarăşi, ce aveam mai bun din punct de vedere demografic.
 
Golirea etnică a dus şi la atingerea limitelor morale şi etice. Pentru că mârlănia şi primitivismului comportamentelor nu se schimbă peste noapte.
Lipsa de decenţă şi eleganţă în comportamentele publice nu pot fi predate sau învăţate din manuale de „bune maniere”.
 
Cine a luat locul acestor oameni, pentru că, de fiecare dată, după fiecare golire demografică, locurile goale au fost umplute de cineva?
 
Din păcate în locul unor oameni cinstiţi şi educaţi, instituţiile româneşti au fost populate cu hoţi şi şarlatani. În locul unor intelectuali de calitate am fost obligaţi să punem analfabeţi şnapani,
în locul unor oameni capabili să dialogheze civilizat, am adus făpturi care urlă şi creaturi care înjură şi scuipă, ghiolbanii şi primitivii i-au înlocuit pe oamenii inteligenţi şi serioşi,urmând vechea filosofie mioritică: nimeni nu este de neînlocuit, cum nu se poate mai FALS.
Cu cât te pricepi mai puţin la un lucru, cu atât ai şanse mai mari să fii pus într-o funcţie care să-ţi permită să administrezi acel domeniu. Incompetenţa a devenit la noi o formă de calificare.
Miliţienii au ajuns profesori de democraţie, turnătorii au devenit instructori de etică şi morală, iar nulităţile s-au transformat în modele de comportament.
Cand vulgaritatea şi nesimţirea sunt substitutele bunei-creşteri, nu mai e nimic de făcut, nu mai poţi dobândi deprinderi civilizate la doctorat.
Pseudo-intelectualitatea compusă dintr-o clică nepotistă s-a instaurat definitiv şi confortabil în fotoliile lăsate libere de oamenii de calitate, diverşi mitocani iau drept libertate de exprimare sudalmele, şi orice semianalfabet care crede că vorbirea este egală cu inteligenţa îşi dă cu părerea despre cum ar trebui să arate lumea.
Farsorii dansează goi pe scena publică, mimând societatea civilă, iar mass-media este plină de ipochimeni care nu cunosc regulile de gramatică elementara, nimic nu-i împiedică să debiteze aberaţii.
Impostura academică pe care o vedem expusă zilnic este doar vârful de aisberg, cu cât coborâm mai jos în infrastructura demografică a ţării în care trăim, vedem pretutindeni dezastrul.
Din păcate, el se produce de mai bine de o sută de ani, de un secol şi mai bine asistăm cum se instalează domnia neamului prost – mai ales din punct de vedere moral,nu doar organizaţional sau administrativ.
Daca astazi suntem o natiune distrusa, nu e din cauza disparitiei fabricilor si uzinelor, aceasta fiind doar o consecinta, ci din cauza factorului UMAN,
calitatea acestuia din urma stand in numarul de like-uri pe Facebook..
 
Am înlocuit neamul bun cu neamul prost, iar neamul prost continuă să se perpetueze. Democratia are multe plusuri, dar si un urias minus, lipsa oricarui criteriu de selectie a liderilor.
 
Acolo, în rădăcina ADN-ului nostru, reformele şi resetarea sistemului nu mai înseamnă nimic,
…Romania este o colonie.., vasala multora, dar mai ales neamului prost!!!.

Toate aceste cuvinte ca bolșevism,comunism,democrație si altele de genul asta sunt pure invenții,praf in ochii lumii!Scopul e unul singur,acela de a da o oarecare justificare,inexistenta insa,unei obsesii maladive a unor evrei de a controla si îngenunchia toate popoarele cu orice preț!

De cand referendumul pentru demiterea lui Basescu a fost rasturnat de la Bruxelles si Washington, in Romania totul se face prin manipulare. Le este o frica teribila sa ajunga la guvernare oameni care sa tina la acest popor. Iohannis a fost pus presedinte din afara tarii, cu largul concurs al serviciilor.

https://www.facebook.com/Anti-Uniunea-European%C4%83-356579791140499/


step0013

900 comentarii (+add yours?)

  1. Anita
    iul. 31, 2017 @ 16:27:14

    Dear Beta,
    I wish you a very nice week
    Kisses

    Apreciază

    Răspunde

  2. Beta
    aug. 05, 2017 @ 13:47:39

    Ceea ce vedeti langa cafea sunt niste clatite cu sos de ciocolata ,un specific chinezesc. Reteta o gasiti la noi aici la retete am sa va pun linkul:

    retete&diete

    Buna ziua !!! Bucurati-va de fiecare clipa si multumiti ca ati vazut lumina zilei si nu se stie ce surpriza va asteapta …asa ca hai sa zambim…o zi frumoasa

    VIATA E UN JOC

    Cu câţiva ani în urmă, Brian Dyson, preşedintele Coca Cola, a ţinut un discurs la o universitate despre legătura dintre muncă şi celelalte “responsabilităţi” pe care fiecare dintre noi le avem în viaţă.

    “Imaginează-ţi viaţa ca pe un joc în care jonglezi cu 5 mingi în aer.

    Aceste mingi sunt: munca, familia, sănătatea, prietenii şi spiritul. Trebuie să le menţii în aer.

    Curând vei înţelege că munca este o minge de cauciuc, dacă o scapi va reveni înapoi. Celelalte patru mingi însă, sunt din sticlă. Dacă scapi vreuna dintre ele, se va zgâria, crăpa sau chiar sparge. Nu va mai fi niciodată la fel.

    Trebuie să înţelegi aceste lucruri şi să te lupţi pentru a obţine echilibru în viaţă. Cum?

    Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali.
    Nu-ţi stabili obiectivele după ceea ce susţin alţii că este important. Doar tu poţi ştii ce e mai bine pentru tine.
    Nu ignora lucrurile dragi ţie. Ţine de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa ta, pentru că fără ele viaţa este lipsită de sens.
    Nu lăsa viaţa să ţi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vei putea trăi toate zilele vieţii tale.
    Nu renunţa atunci când ai ceva de oferit.
    Nimic nu se termină până în momentul în care te opreşti să mai încerci.
    Nu-ţi fie frică să admiţi că nu eşti perfect. Acesta este firicelul fragil care ne leagă unii de alţii.
    Nu-ţi fie frică să îţi asumi riscuri. Doar încercându-ne norocul învăţăm să fim bravi.
    Nu alunga dragostea afară din viaţa ta spunând că e imposibil de găsit. Cea mai rapidă modlitate de a primi dragoste este să dăruieşti; cea mai rapidă cale de a o pierde este să o ţii prea strâns; dar dându-i aripi vei reuşi să o păstrezi.
    Nu alerga atât de repede prin viaţă încât să uiţi nu numai pe unde ai fost ci şi încotro te îndrepţi.
    Nu uita! Cea mai acută dorinţă emoţională a oricărei persoane este aceea de a se simţi apreciată.
    Nu îţi fie frică să înveţi. Cunoaşterea este o comoară pe care întotdeauna o poţi purta cu tine cu uşurinţă.
    Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate.
    Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!”

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Betasare's Blog on WordPress.com