Hello world!


step0004 (14)http://showmystreet.com/

976ee4117c7e67cfe71787da226a6b6d272b6ad47b3d5164087e9d77f7e1e336789f3176
kiss-f-ud7486ee2189ab4e42350c75cf82dc22b.th10514511_799355746803067_1949979304317381108_n4cea76ee440a21f09068373404d52c79.th
viewer (13)viewer (12)viewer (11)viewer (10)viewer (9)viewer (8)viewer (7)viewer (6)viewer (5)viewer (4)viewer (3)viewer (2)viewer (1)c62450cb-65e9-4318-aef7-a9f02499af1d

Anunțuri

880 comentarii (+add yours?)

 1. Beta
  Sep 01, 2017 @ 13:42:01

  ✝ Începutul anului bisericesc

  In cultura populara luna septembrie este denumita Rapciune, de la culesul viei. In aceasta luna, ziua si noaptea sunt egale, fiecare cate 12 ore. Inceputul de septembrie este prilej de mare sarbatoare pentru credinciosii ortodocsi, pe data de 8 septembrie serbandu-se Nasterea Maicii Domnului. In calendar ortodox 2017, prima duminica din luna septembrie este Duminica a XIII dupa Rusalii (Pilda lucratorilor rai), urmata de Duminica dinaintea Inaltarii Sf Cruci (Convorbirea lui Iisus cu Nicodim).1 V †) Sf. Cuv. Dionisie Exiguul; Sf. Cuv. Simeon Stâlpnicul şi Marta, mama sa; Sf. 40 de Muceniţe din Adrianopol (Începutul anului bisericesc) (Post)
  Spre deosebire de anul civil, care începe la 1 ianuarie, anul bisericesc începe la 1 septembrie, pentru că, după tradiţia moştenită din Legea Veche, în această zi (care era şi începutul anului civil la evrei) s-a început creaţia lumii şi tot în această zi şi-ar fi început Mântuitorul activitatea Sa publică, atunci când a citit în sinagogă cuvintele proorocului Isaia (cap. LXI, 1-2), care profeţeau despre Sine: «Duhul Domnului peste Mine, pentru că M-a uns ca să binevestesc săracilor…, să vestesc anul milei Domnului» (Luca IV,18-19). La romano-catolici anul bisericesc începe cu prima duminică din Advent (Adventus), adică duminica cea mai apropiată de 30 noiembrie, deci cu aproximativ patru săptămâni înainte de Crăciun.
  Evreii încep calendarul cu luna Tisri, adică cu septembrie. În prima zi din luna septembrie, evreii aveau zi de odihnă și aduceau Domnului „ardere de tot”. Mai existau și alte motive pentru care evreii serbau în mod deosebit luna septembrie. În aceasta lună, conform tradiției iudaice, apele potopului au scăzut, iar corabia lui Noe s-a oprit pe Muntele Ararat. Tot în această lună, se spune că Moise a coborât de pe Sinai cu tablele Legii.

  Oare te numeri printre cei aleşi?
  7 caracteristici ale luptătorilor spirituali

  Luptătorii spirituali sunt persoane alese să umble pe acest pământ pentru a înlesni trezirea spirituală a omenirii. Prin faptele şi sfaturile lor, aceşti aleşi ne ajută să ne eliberăm din capcanele întinse de lumea tot mai centrată pe lucrurile derizorii.

  Oare faci şi tu parte dintre cei aleşi?

  Înainte să ne naştem, unii dintre noi acceptăm provocarea de a contribui la trezirea spirituală a rasei umane. Puţini aleg totuşi să urmeze această cale grea, plină de obstacole, primejdii şi sacrificii.

  Cei care acceptă pactul de a deveni luptători spirituali sunt perfect conştienţi de suferinţa pe care trebuie să o îndure în îndeplinirea misiunii de trezire spirituală. Pe de altă parte, aceşti iluminaţi se bucură de privilegiul copleşitor de a pune umărul la înălţarea spirituală a omenirii
  Menirea supremă a luptătorilor spirituali constă în găsirea celor mai bune moduri de a creşte conştiinţa superioară. Sunt în stare să se sacrifice oricând pentru atingerea ţelurilor pe care le urmăresc.

  Pot lupta pe mai multe căi, inclusiv pentru apărarea libertăţii de exprimare, a drepturilor civile şi a drepturilor religioase. Chiar dacă uneori devin ţapi ispăşitori, aceşti înţelepţi nu se sacrifică în zadar.

  Dacă posezi mai mult de 5 dintre aceste trăsături, sunt şanse mari să te numeri şi tu printre aceşti aleşi.

  7 trăsături ale luptătorilor spirituali

  Luptă în numele adevărului.

  Aceşti aleşi nu se dau bătuţi până nu descoperă şi dezvăluie tuturor adevărul absolut. Deşi sunt conştienţi că diseminarea adevărului provoacă şi multă durere şi suferinţă, aleşii sunt convinşi că acest proces este esenţial pentru creşterea noastră spirituală. O armă foarte puternică, adevărul poate dezlega mistere şi oferi soluţii pe care oamenii nu ar fi avut altfel curaj să le încerce.

  Nu se dau bătuţi indiferent de obstacolele întâmpinate.

  Sunt determinaţi să îşi ducă misiunea la capăt şi îi inspiră şi pe alţii să preia exemplul. Nimic nu-i poate abate din cale, nici boala, nici ruina financiară, nici conflictele de proporţii. În plus, îi încurajează pe alţii să depăşească situaţiile de criză şi să nu se oprească din căutările spirituale.

  Mai presus de raţiune, îşi urmează vocea inimii.

  Au o intuiţie deosebită şi iau decizii cu inima! Ghidaţi de energii spirituale puternice, aceşti aleşi demască uşor impostorii şi potenţialii inamici. Au o inimă pură, aşa că şi mesajele pe care le primesc din sferele astrale sunt limpezi.

  Aleşii se hrănesc cu şi trăiesc pentru iubire.

  Iubirea este chintesenţa fiinţei şi spiritului acestor aleşi. Ştiu bine că iubirea este cheia către înţelepciune şi vocea universului. Chiar şi gesturile mărunte de afecţiune şi compasiune pot cântări mult în lupta de ridicare din întuneric.
  Luptătorii spirituali ştiu să-şi înfrângă fricile interioare.

  Frica este un instinct înnăscut, aşa că da, până şi aleşii se tem, doar că au puterea de a-şi înfrânge temerile pentru a-şi îndeplini menirea. Luptătorii spirituali au curajul să se avânte acolo unde alţii se tem să meargă şi, odată ajunşi pe drumul potrivit, nu se lasă opriţi de niciun obstacol.

  Renasc iar şi iar.

  Luptătorii spirituali sunt precum Pasărea Phoenix: nu pot fi biruiţi, pentru că renasc de fiecare dată când sunt răpuşi. Cât timp se află în viaţă pe acest pământ, se vor ridica iar şi iar pentru a-şi îndeplini chemarea. Chiar şi după moarte, aleşii pot continua să influenţeze vieţile oamenilor din postura de ghizi spirituali iluminaţi.

  Îşi aleg cu grijă bătăliile pe care le poartă.

  Luptătorii spirituali sunt puternici, dar nu sunt zei, aşa că nu se avântă în mai multe lupte decât pot să poarte. Cu răbdare şi înţelepciune, aceştia îşi stabilesc priorităţi clare şi acţionează la momentul oportun. Aleşii sunt forţe ale luminii şi sunt foarte înţelepţi. Ca să schimbe lumea prin iubire, întâi practică iubirea de sine şi amplifică lumina interioară cu care sunt înzestraţi.
  Pentru horoscop :

  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10

  Apreciază

  Răspunde

 2. Beta
  Sep 02, 2017 @ 17:01:59


  Chiar face minuni: ține-ți mâna în această pozitie și nu îți va veni să crezi ce urmează mai departe!

  In zilele noastre, ne izbim de stres in fiecare zi! Asadar, este o solutie pertinenta sa practicam yoga mainilor(mudra), care isi are radacinile in India antica.

  Iata despre ce este vorba!

  Surya Mudra

  Aceasta este o pozitie benefica pierderii in greutate, intrucat te poate ajuta sa scapi de surplusul de kilograme, ajuta digestia si rezolva si probleme ale vederii. Mai mult, este tehnica perfecta pentru persoanele care experimenteaza probleme ale circulatiei si tremur.

  Prithvi Mudra

  Aceasta este o pozitie puternica, ce face minuni in ceea ce priveste cresterea elementului pamant in fata elementului foc. Asta inseamna ca elementul pamant influenteaza cresterea tesuturilor si dezvoltarea muschilor, incurajand vindecarea. In acest fel, elementul foc, responsabil de inflamatiile musculare si obturarea procesului metabolic, este eliminat.
  Vaayu Mudra

  Aceasta este pozitia calmitatii, care influenteaza imbunatatirii circulatiei oxigenului prin organism, creand senzatia de calm si armonie. In plus, reduce agresivitatea si hiperactivitatea.

  Shunya Mudra

  Aceasta pozitie te poate ajuta sa scapi de dureri. Astfel, tot organismul se relaxeaza si este de ajutor in probleme ale urechilor, in cazul ametelii si senzatiilor de oboseala in anumite zone ale corpului.

  Gyan Mudra

  Aceasta este pozitia intelepciunii, tinand cont de faptul ca prin practicarea ei, entuziasmul si creativitatea cresc, iar memoria este deasemenea avantajata.

  Varun Mudra

  Aceasta este pozitia ideala pentru persoanele care sufera de artrita, dezechilibre hormonale si dezhidratare.

  Aakash Mudra

  Aceasta este pozitia iluminarii, care este excelenta pentru meditatie. Mai mult, ea ajuta la detoxifierea organismului de resturile metabolice, eliberand tensiunea. sursa:secretelecom.


  Pentru horoscop:
  https://totceimaibun.wordpress.com/old/enjoy-10/comment-page-424/#comment-27537

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: